Simona Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Kiki Bertens, cea care a invins-o la Madrid.

Simona Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Kiki Bertens, cea care a invins-o la Madrid. Cele doua se pot intalni din nou, de aceasta data in semi­fi­nalele turneu­lui. 

 

SIMONA HALEPTRASEU VIRTUAL ROMA

 

Turul 2: Strycova/Vondrousova

Optimi: Wang/Kasatkina

Sfer­turi: Ser­ena Williams/Stephens/Konta

Semi­fi­nala: Osaka/Bertens/Sabalenka

Finala: Kvitova/Pliskova/Barty

 

SIMONA HALEP TREBUIE SA APERE FINALA DE ANUL TRECUT

 

Simona Halep are de aparat la Foro Ital­ico nu mai putin de 585 de puncte in clasa­men­tul WTA, asta deoarece anul tre­cut a ajuns pana in finala turneu­lui, acolo unde a fost invinsa de catre Elina Svi­tolina, dubla cam­pioana la Roma.

Simona Halep va ben­e­fi­cia de un prim tur liber avand statut de favorita, ceea ce inseamna ca va intra direct in turul al doilea si va avea mai mult timp la dis­poz­i­tie pen­tru recu­per­are dupa com­peti­tia de la Madrid.

/**/ /**/ 1xbetpt.com/ro/ Citeste si:Simona Halephalepturneul de la romaWTA RomaRoma Mas­ters

Deti­na­torul Balonu­lui de Aur ii va egala pe Messi si Ney­mar in topul salari­i­ilor.

Real Madrid a reac­tionat dupa star­tul for­mi­da­bil de an al lui Cris­tiano Ronaldo si este gata sa-i ofere un nou con­tract! Cris­tiano Ronaldo a mar­cat 17 goluri in cele 12 par­tide ale Realu­lui de anul acesta, reusind nu mai putin de 6 “duble”, golurile sale fiind deci­sive si in opti­m­ile Ligii Cam­pi­onilor con­tra celor de la PSG.

Con­form Mundo Deportivo, Flo­rentino Perez este gata sa-l ras­plateasca si sa-i ofere o marire de 25% a salari­u­lui, urmand ca Ronaldo sa cas­tige la fel ca Messi si Ney­mar, aprox­i­ma­tiv 40 de mil­ioane de euro pe an!

Actu­alul con­tract al lui Ronaldo expira in 2021 si nu este clar daca noua intelegere ar fi o durata mai mare, fiind insa clar ca Ronaldo va cas­tiga mai mult daca accepta sa-si pre­lungeasca intelegerea cu Real Madrid.

/**/ /**/ Citeste si:Real MadridCris­tiano Ronaldo

ProTV trans­mite in aceasta seara CROATIAPORTUGALIA, ora 22:00

Por­tughezii n-au batut pe nimeni la Euro, dar sunt cei mai opti­misti. “Pe 11 iulie ne intoarcem acasa”, este declara­tia cu care Fer­nando San­tos, selec­tionerul Por­tu­galiei, i-a facut pe supor­teri sa viseze cu ochii deschisi. Finala se joaca pe 10 iulie, pe Stade de France.

Sa cas­tigam Euro fara sa batem pe nimeni? Ok, sunt de acord!”, a glu­mit San­tos la con­fer­inta de presa.

E ade­varat ca am facut trei egaluri, dar tre­buie sa fim sin­ceri. Por­tu­galia a jucat mai bine de la meci la meci. A fost mai buna ca Islanda, a fost mult mai buna ca Aus­tria, apoi mult mai buna ca Ungaria. N-am cas­ti­gat, dar e si greu sa faci asta cand pri­mesti trei goluri, asa cum s-a intam­plat la ultimul meci.”, a mai spus San­tos.

Por­tughezii de la Record au cal­cu­lat cati kilo­metri mai au de par­curs juca­torii pana in ziua finalei: 2911 🙂

Por­tu­galia intalneste in aceasta seara Croa­tia, la Lens, intr-un meci care va fi trans­mis in direct de ProTV incepand cu ora 22:00.

Meci­urile din jumatatea de tablou din care face parte Por­tu­galia

Elve­tia – Polo­nia
Croa­tia – Por­tu­galia

Tara Galilor – Irlanda de Nord
Ungalia – Bel­gia

/**/ /**/ Citeste si:Cris­tiano RonaldoPor­tu­galiaCroa­tia

FC Viitorul, echipa antre­nata si patronata de Ghe­o­rghe Hagi, a reusit o per­for­manta istor­ica si a devenit cam­pioana Romaniei in 2017, la doar sapte ani dis­tanta de la ziua in care clubul s-a infi­in­tat, iar echipa a jucat primele meci­uri in Liga III.

“Viitorul e o echipa care antre­neaza doar fot­bal si nicio­data nu se abate de la fot­bal, asta e extra­or­di­nar. Echipa are niste prin­cipii de la care nu are voie sa se abata nimeni. Totul iti e expli­cat foarte clar inainte de fiecare joc, fiecare juca­tor stie ce are de facut si cred ca numai asa poti face per­for­manta in sport. Stim cu totii unde a jucat Hagi si la ce nivel a facut per­for­manta. El a venit cu spir­i­tul celor de acolo, care sunt niste cam­pi­oni. Lucrul acesta ni l-a trans­mis, in primul rand, fiecaruia: ca tre­buie sa fim cei mai buni, ca sun­tem cei mai buni. E foarte exi­gent, are prin­cipi­ile lui, de la care nu avem voie sa ne abatem. Lucram foarte mult la antre­na­mente, pana reusim sa le invatam”, a declarat fos­tul mijlo­cas FC Viitorul, Nelut Rosu, pen­tru lead.ro.

 

Sezonul 2012/2013, intrarea in Liga I

In chiar primul an al exis­ten­tei sale pe prima scena fot­bal­is­tica a tarii, FC Viitorul a uimit Liga I. Cu cea mai frageda medie de varsta a cam­pi­onat­u­lui (21.6 ani), Viitorul a inreg­is­trat vic­torii de rasunet in fata granzilor cam­pi­onat­u­lui: 1–0 con­tra cam­pioanei CFR Cluj, 5–2 cu Steaua si 3–2 cu Dinamo. Meritele au fost cu atat mai mari cu cat toate aceste vic­torii au fost inreg­is­trate in deplasare. Rezul­tatele nu puteau trece neob­ser­vate de selec­tionerul din acea vreme, Vic­tor Piturca, acesta con­vo­candu-i in antu­ra­jul lotu­lui national pe Aure­lian Chitu, Denis Alibec, Alexan­dru Buzbuchi si Mihai Bal­asa. FC Viitorul a con­tin­uat sa pro­moveze tinere tal­ente, iar scopul pen­tru care a fost cre­ata echipa, anume van­zarea de juca­tori, a fost atins. Ast­fel, Gabriel Iancu a ajuns in curtea Stelei, Aure­lian Chitu a fost trans­ferat in Franta la Valen­ci­en­nes, iar Mihai Bal­asa si Ionut Vina au ajuns la AS Roma. In plus, FC Viitorul l-a readus in fot­balul de mare per­for­manta pe Denis Alibec, ata­can­tul con­stan­tean ajun­gand la Bologna dupa un sezon remar­ca­bil in tri­coul Viitoru­lui.

 

Sezonul 2013/2014

La al doilea sezon petre­cut in Liga I, FC Viitorul a reusit un par­curs bun si a incheiat cam­pi­onatul Ligii I pe pozi­tia a 12-a. FC Viitorul a avut cel mai tanar lot din­tre cele 18 com­peti­toare, pe par­cur­sul cam­pi­onat­u­lui evolu­and in prima liga 14 juca­tori proven­iti din pro­pria Acad­e­mie. FC Viitorul a devenit si echipa care a dat cel mai tanar debu­tant din intreaga isto­rie a echipei nationale a Romaniei. La doar 16 ani si 10 luni, Cris­tian Manea a debu­tat pen­tru nation­ala Romaniei, evolu­and pe intreaga durata a celor 90 de min­ute in ami­calul con­tra Alban­iei (31 mai 2014, 1-0pen­tru Roma­nia).

 

Sezonul 2014/2015

La al treilea sezon petre­cut pe prima scena fot­bal­is­tica a tarii, FC Viitorul a reusit un par­curs bun si a incheiat cam­pi­onatul Ligii I pe pozi­tia a 11-a. Din nou, FC Viitorul a avut cel mai tanar lot din­tre cele 18 com­peti­toare, pe par­cur­sul cam­pi­onat­u­lui evolu­and in prima liga 19 juca­tori proven­iti din pro­pria Acad­e­mie! Din etapa a 8-a banca tehnica a echipei a fost pre­lu­ata de Ghe­o­rghe Hagi, care a asig­u­rat un final lin­is­ti­tor de cam­pi­onat. Mai mult, FC Viitorul a fost foarte aproape de a obtine un loc de Cupa UEFA. In ultima etapa a sezonu­lui 2014/2015

 

Sezonul 2015/2016

Abia la cap­atul celui de-al patrulea sezon petre­cut in Liga I FC Viitorul a reusit sa se cal­i­fice in cupele europene. Alini­ind din nou cel mai tanar lot din Liga I, for­ma­tia antre­nata de Ghe­o­rghe Hagi a reusit sa se cal­i­fice in Play-Off si a incheiat cam­pi­onatul pe locul 5 obti­nand cal­i­fi­carea in Europa League! Aven­tura euro­peana a fost scurta insa extrem de benefica pen­tru tinerii juca­tori ai Viitoru­lui, care au fost elim­i­nati in turul al II-lea pre­lim­i­nar de Gent.

This entry was posted in ! Без рубрики. Bookmark the permalink.

Leave a Reply